Školní jídelna

O ŠKOLNÍ JÍDELNĚ

Školní jídelna slouží pro stravování žáků a zaměstnanců školy.

Strávníci si mohou volit pomocí elektronického terminálu ze dvou jídel každý den. Kapacita jídelny je 730 jídel.

Každé jídlo je připravováno z čerstvých surovin nikoli z polotovarů. Veškeré komponenty si děláme sami. Zakládáme si na to, že naše jídlo není z polotovarů, ale z plnohodnotných surovin.

Pro žáky a zaměstnance v Krabčické ulici se denně dováží jídlo uvařené v hlavní kuchyni v Jungmannově ulici.

KONTAKT NA ŠKOLNÍ JÍDELNU

VEDOUCÍ JÍDELNY

MILOSLAVA LENÍKOVÁ
Tel: 416 837 461
Mob: +420 722 140 739
Email: jidelna.2zsroudnice@seznam.cz

VEDOUCÍ KUCHAŘKA

IVANA JONÁKOVÁ
Tel: 416 837 461
Mob: +420 722 140 739
Email: jidelna.2zsroudnice@seznam.cz

JÍDELNÍ LÍSTEK

OBJEDNÁVKA JÍDLA

CENY OBĚDŮ - POZOR ZMĚNA

Nové ceny obědů od 1.3.2024:

Z důvodů navýšení režijních nákladů bude cena oběda 110,- Kč pro cizí strávníky od 1.3.2024.

Děkujeme za pochopení.

Leníková Míloslava

Zpomalení odezvy www.strava.cz

Vážený zákazníku,

omlouváme se, ale došlo k přetížení serverů strava.cz.

Buďte prosím trpěliví a pokud se Vám nedaří připojit ke strava.cz z programu
Stravné, nezkoušejte to hned znovu a pokud je to možné odložte připojení na později.

 

Omlouváme se Vám za způsobené potíže a děkujeme za pochopení.

 

 

Veřejná informační služba, spol. s r.o., Farského 14, 326 00, Plzeň
telefon: 377 457 330, 377 457 334
e-mail: info@visplzen.cz, obchod@visplzen.cz
http://www.visplzen.cz

Dotazy jídelny

OBJEDNÁVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY INTERNETEM - NÁVOD

skener JPEG(2018-1-3)0004
skener JPEG(2018-1-3)0001
skener JPEG(2018-1-3)0002

POTRAVINOVÉ ALERGENY

13.12.2014 je legislativně stanovené datum, kdy je povinností všech výrobců potravin, všech článků veřejného všech článků veřejného stravování, jako např. nemocnic restaurací školních jídelen, pekáren, prodejen atd. označovat alergeny ve všech potravinových výrobcích.

 

Školní jídelna je povinna označit vyrobený pokrm alergenní složkou, ale nebude brát zřetel na jednotlivé přecitlivělosti strávníků. Není možné se věnovat při výrobě jídel strávníků s potravinoou alergií jednotlivě, takže případným žádostem nebude vyhověno. Jídelna má funkci informační tak jako každý výrobce potravin a pokrmů.

 

Označení přítomnosti alergenu bude na jídelním lístku označeno číslem označujícím alergen. Seznam legislativně stanovených alergenů s označením čísla, které je přeneseno na jídelní lístek bude v blízkosti jídelního lístku a na webových stránkách.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU

1) OBILOVINY obsahující lepek (pšenice, žito, oves, špakla, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)

2) KORÝŠI a výrobky z nich

3)VEJCE a výrobky z nich

4) RYBY a výrobky z nich

5) PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy)

6) SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich

7) MLÉKO a výrobky z něj

8) SKOŘÁPKOVÉ PLODY (mandle, lískové a vlašské oříšky,kešu, para a pekan. ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)

9) CELER a výrobky z něj

10) HOŘČICE a výrobky z ní

11) SEZAMOVÁ SEMENA (sezam) a výrobky z nich

12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšší 10mg,ml/kg I vyjádřeno SO2

13) VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14) MĚKKÝŠI a výrobky z nich

FOTOGALERIE JÍDEL

INTERIÉR ŠKOLNÍ JÍDELNY